Сич назвав «прогульників» обласної ради

Про те, як народні обранці відвідують сесії Івано-Франківської обласної ради та засіданнях постійних депутатських комісій розповів її голова Олександр Сич.

«Мені приємно відзначити, що найбільш дисциплінованими на даний час є фракція Народного Руху України, депутати якої не пропустила жодного сесійного засідання, а також фракції партій «Наша Україна», ВО «Свобода», «УДАР», ВО «Батьківщини». Із більш детальною статистикою ви маєте змогу ознайомитися у розширеному варіанті звіту», - повідомив Олександр Сич.

Також він назвав імена тих депутатів, які на сьогодні не виконують свій прямий обов’язок та є найбільшими «прогульниками» в обласній раді.

«Однак, я змушений констатувати, що є й депутати, присутність яких на сесіях обласної ради – рідкість. Найбільшими пропусків сесійних засідань з невідомих причин допустили депутати Вівчарик Василь Петрович, Митник Зіновій Миколайович, Яремчук Василь Петрович, Яворський Михайло Іванович, Гдичинський Богдан Петрович, Шевченко Олександр Леонідович, Фейчук Віталій Васильович. При цьому я змушений наголосити, що законодавство про місцеве самоврядування чітко визначає – депутат зобов'язаний брати участь у сесіях! Це його обов'язок!», - сказав Олександр Сич.

Леся, 25.11.2011 15:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини