«Свободівець», який вистрілив у хлопця – затриманий

Щоб захистити свою доньку від хуліганів 37 – річний мешканець селища Отинія, Коломийського району вирішив скористатися помповою рушницею. Тепер чоловік може просидіти за ґратами від трьох до семи років.

За попередніми даними порушник є місцевим активістом ВО «Свобода».

«Донька подзвонила батькові з кафе біля другої години ночі та поскаржилася йому, що невідомі хлопці її ображають, погрожують та досить вульгарно про неї говорять. Чоловік взяв помпову рушницю та пішов у кафе, де сиділа компанія молодиків. Прийшовши почав з’ясовувати, хто ображає його доньку та вистрілив один раз вгору, в повітря. Всі хлопці вийшли, проте один залишився з’ясувати з чоловіком стосунки, під час сутички батько робить другий постріл молодикові у груди. Потерпілого друзі доставили до лікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, встановила особу, яка стріляла, зараз чоловік затриманий та ведеться розслідування кримінальної справи за статтею 296 частина 4 хуліганство», - повідомив «Малакаві» керівник Центру зв'язків з громадськістю МВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

Головний свободівець Прикарпаття Олександр Сич про цей інцидент вперше почув від журналістів «Малакава» і тому коментувати на разі нічого не може. Проте, він  пообіцяв розібратися у ситуації.

Леся, 05.01.2012 12:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини