Михайло Вінтоняк: Немає підстав надавати цим неробам премії та надбавки

      У ефірі на ТРК «3 Студія» голова Народного контролю заявив про необхідність припинення надання премій та надбавок меру та керівникам комуналки міста через незадовільні результати їхньої діяльності.

     «Ми вимагаємо від депутатів міської ради внести зміни до статутів і положень підприємств, а також до контрактів із керівниками до яких записати:

       Перше – заборонити надавати надбавки та премії тим керівникам, підприємства яких мають заборгованість по ПДВ, до Пенсійного Фонду України, а також якщо на підприємстві втрати води, газу становлять більше 10 відсотків чи перевитрати газу або електроенергії більше 1 відсотка.

      Другим - відмінити рішення сесії «Про надбавку до заробітної плати матеріальні допомоги та преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови заступників міського голови та керуючого справами виконкому міської ради».

 Немає підстав надавати цим неробам премії та надбавки, адже вони перестали ремонтувати житло, цілу зиму дороги не прибирали, а тепер коли необхідно змити дороги і тротуари від різних носіїв хвороб ми в місті не бачимо Автомобіля ПМ (поливалки). Де ж та санепідемстанція, де ж та прокуратура, це здоров’я мешканців міста, - розповів голова Ради «Народного контролю» Михайло Вінтоняк.

       «Окрім цього, програма, яку вони прийняли про реформування Теплокомуненерго, не вартує нічого, якщо кошти на здійснення цієї реформи передбачені частково із державного бюджету. Замість того, щоб ліквідувати 322 котельні, а замість них надавати дозволи на встановлення індивідуального опалення, встановлювати модульні (блочні) або дахові котельні, вони звинувачують прокурора міста в тому, що прокурор не дозволяє порушувати, якби прокурор не опротестував їхнє рішення щодо заборони продажі спиртогорілчаних виробів у вечірній час ми знову мали б привокзальну площу у шпикулянтах горілки»,  - вважає громадський діяч.

Прес-служба ІФ організації "Народний контроль"

Леся, 30.03.2012 08:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини