Вишиванюк показав, що вміє вправно конспектувати за Януковичем

17 березня відбувся зїзд Партії регіонів, на якому було оголошено про те, що партія «Сильна Україна» самоліквідувалася і тепер її члени можуть писати заяви на вхід в Партію регіонів. Таку заяву написав лідер уже неіснуючої партії Сергій Тігіпко, більше того він отримав партквиток з рук Азарова та став його заступником по партії.

Також на з’їзді виступав почесний голова ПР Віктор Янукович із промовою, яка нагадувала всі його попередні промови на минулих з’їздах. Країна дісталась Януковичу у важкому економічному стані, знову були згадані газові угоди 2009 року, одним словом, Янукович і його уряд уже два роки поспіль намагаються виправити ситуацію в країні, яка їм дісталася у спадок від Тимошенко та Ющенка.

Як відзначає «Українська правда», найкраще записував за Януковичем губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк. Він писав не просто тези, а конспектував все сказане Гарантом, і ледве встигав перегортати сторінки в нотатнику.

Правда, коли слово взяв Микола Азаров, Михайло Вишиванюк розслабився, опустив руку і замріявся.

До речі, пробувала конспектувати за Януковичем і Ірина Акімова. Вона спочатку записувала основні тези його виступу, правда англійською мовою. А потім малювала вазон з орхідеєю.

Леся, 19.03.2012 08:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини