Соціальні ініціативи Януковича не можна серйозно сприймати — Юрій Романюк

Соцальні ініціативи Віктора Януковича – це просто обман українців.

Про це в коментарях «Малакаві» відзначив депутат обласної ради (фракція «Батьківщина») Юрій Романюк.

«В той час, коли студентам видають голу стипендію без індексації, бо на неї в бюджеті нібито немає коштів, коли всіх пільговиків позбавили всіх доплат та компенсацій, коли в бюджеті на 2012 рік призупинили дію 11 соціальних законів, коли МВФ не дає жодного центу і жодного траншу, а народ відверто бідніє при такому вискому рівні інфляції та мізерних соціальних виплатах, говорити і сприймати серйозно соціальні ініціативи Президента про покращення життя уже сьогодні – це повторно наступати на ті самі граблі, на які колись стало 48 % виборців Януковича», — відзначив Юрій Романюк.

За його словами, вказівка підняти пенсіонарем пенсії на 100 гривень, це звичайний популізм, адже фактично ці кошти можна вважати індексацією, яку сьогодні підносять, як підвищення соціальних стандартів.

«Уряд Януковича-Азарова заморозив протягом останніх двох років будь-яку обовязкову індексацію соціальних виплат. Приховуванням реальної картини інфляціїї вони сфальсифікували реальну вартість мінімального споживчого кошика. Спочатку народ обманули і обдерли, а тепер перед виборами повертають їм невиплачене і підносять це як небачений соціальний прорив. Фарисейству, цинізму та підлості в таких діях регіоналів та їх лідера немає меж. Сьогодні народ важко обманути на «дешевих» піар-комбінаціях збанкрутілого режиму. Який має надію, що зможе заручитися електоральною підтримкою», — говорить Юрій Романюк.

Леся, 10.03.2012 13:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини