Люди під офісом Партії регіонів вимагають розрахуватися з ними за участь у мітингу Калашнікова (ФОТО)

Близько 300 прихильників Партії регіонів, з якими не розрахувалися за мітинг проти Юлії Тимошенко, пікетують офіс партії на вулиці Липській з вимогою віддати їхні гроші.

Про це повідомляє кореспондент сайту БЮТ.

 За словами людей, представники Загальновійськового союзу екс-депутата від Партії регіонів Олега Калашнікова напередодні обдзвонили студентів, пенсіонерів та малозабезпечених з пропозицією попрацювати на мітингу проти Юлії Тимошенко у день винесення їй вироку.

Для цього охочі підзаробити мали прийти о 6-й ранку до Печерського райсуду, де їм на руки ставили печатку, яку потрібно було пред’явити старшому своєї групи після закінчення мітингу.

У зв’язку з цим вони вирішили вимагати повернути свої гроші, влаштувавши пікетування офісу Партії регіонів на вулиці Липській.

Одна з учасниць мітингу розповіла про те, що за участь в акції їй пропонували 15 гривень за годину.

«Раніше я не брала участі у подібних мітингах, але через те, що ціни зросли, а пенсію нам так і не підвищили, я вирішила підзаробити коштів хоча б на комунальні послуги. Тому погодилася за гроші помітингувати. Але натомість нас просто «кинули», і це при тому, що ми стояли на Хрещатику майже 12 годин, і нас не випускали навіть до туалету», - сказала вона.


Леся, 13.10.2011 11:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини