Вирок Тимошенко – це помста Януковича за 2004 рік — Романюк

Заступник голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина» Юрій Романюк назвав вирок Юлії Тимошенка помстою Віктора Януковича за його розбиті мрії у 2004-2005 роках.

«Це помста за 2004 рік  - помста, яка не загоїлася в його серці за внесок Юлії Тимошенко у Помаранчевій революції, за її вплив на Ющенка зразка 2004 року і за те, настільки результативно вона провела майдан. безумовно, щ Янукович це все пам’ятає і вирок був винесений не 11 жовтня, а ще в січні-лютому 2005 року, а можливо і в грудні 2004. Я думаю, що він ще складаючи присягу бачив як сидить за гратами Тимошенко та опозиційні лідери», - вважає Юрій Романюк.

Окрім того, на його думку, така підготовка плацдарму на нові вибори вщент зруйнувала демократичний образ України в світі

«Цей суд – зачистка політичного поля України для проведення нових парламентських виборів з метою усунення конкурентів, з якими домовитися і виторгувати будь-яке політичне майбутнє не можливо. Україна втратила своє лице і свій імідж. «Влада професіоналів» спромоглася добитися унікального результату – налаштувати проти себе багатовекторність усього світу. Це ганьба, ляпас європейським політикам», - пояснив Юрій Романюк.

Леся, 12.10.2011 18:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини