Від слів до діла – члени ВО «Батьківщина» планують провести позачергову сесію Івано-Франківської обласної ради

Фракція «Батьківщини» в Івано-Франківській області ініціює проведення позачергової сесії обласної ради та сесій рад усіх рівнів.

«Ми скликаємо позачергову сесію обласної ради на вівторок 18 жовтня – це робоча, умовна дата, яка остаточно ще не підтверджена. Ми будемо ініціювати проведення сесій в усіх міських та районних радах Івано-Франківської області», - повідомив лідер фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

Юрій Романюк має надію, що в сесійні залі збереться відповідна кількість депутатів, і вони приймуть звернення до Президента України з вимогою звільнити Юлію Тимошенко.

«Прийде весь склад Народного руху України, фракції УДАР, також Яценюк заявив, що він підтримує скликання таких сесій, тому фракція Фронту змін теж уся мала б прийти. Залишилося тільки уточнити скільки депутатів буде від «Свободи» та «Нашої України». Ми сподіваємося, що буде кворум, і ми зможемо прийняти звернення до Президента із засудженням політичного судилища та будемо вимагати негайного звільнення Юлії Тимошенка, Юрія Луценка та інших в’язнів», - заявив Юрій Романюк.

Леся, 12.10.2011 17:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини