ДТП у Надвірній: Ходять чутки, що один із пасажирів має намір терміново покинути Україну

Кілька днів тому в місті Надвірна по вулиці Соборна, водій 1962 р.н., житель села Чорний Потік Надвірнянського району, керуючи автомобілем «Лада», проявив неуважність та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Ауді» під керуванням жителя села Чорні Ослави, Надвірнянського району, який рухався у протилежному напрямку, повідомляє прес-служба поліції.

В результаті ДТП в Надвірнянську центральну районну лікарню доставлено водія «Ауді» з діагнозом перелом ліктьової кістки зліва та його пасажира, 1978 р.н., житель села Білі Ослави, з діагнозом ЗЧМТ. Водія автомобіля «Лади» 1990 р.н., який отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому стегнової кістки зліва, та його пасажирки, 1992 р.н., жительки села Чорні Ослави, яка отримала ушкодження у вигляді розриву тазу.

«Без проведення належних експертиз судити про причини та винуватців ДТП буде передчасно – зіткнення автотранспортних засобів відбулося на роздільній лінії, це визнає й представник слідчого відділення Надвірнянського райвідділу НП. На нині немає результатів проведення аналізу крові водіїв на присутність алкоголю. Нині триває робота правоохоронців із свідками події. Наскільки відомо, один з пасажирів має намір в терміновому порядку покинути межі України. Побутує версія, що могла бути «підміна» одного з водіїв – на жаль, такий метод, як забір біологічного матеріалу в салоні авто, в даній ситуації не використовувався», - говорить журналіст Михайло Андрійович.

Леся, 13.09.2018 12:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини