За протестами активістів можуть стояти нардепи Шевченко і Дерев’янко – Андрійович

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

Порив громадських активістів «березунів», безперечно, приречений на успіх. Очолюваний духовним наставником Миколою Мединським, акт протесту явно слугує прелюдією майбутнього «приходу месії» - мається на увазі, продовження ремонту дороги Яблунів-Делятин. Не виключно, що цей «месія», рясно здобрює «очікування» своїх адептів фінансовим стимулом.

Призупинення робіт саме на межі Надвірнянського та Косівського районів варто розцінювати як хитро спланований тактичний політичний крок. В першу чергу, за ним може стояти як «група О. Шевченка» так і Ю. Дерев’янка із своєю командою. Вибити електорат Косівщини з-під впливу нардепа Ю. Солов’я нині вигідно обом – не виключно, що заради цієї мети створився ситуативний союз між Укропом та Волею.

В той же час ці всі троє нардепів з Прикарпаття не проти того, щоб «похитати» крісло під головою ОДА О. Гончаруком – у майбутніх парламентських та місцевих виборах його команда виступатиме їм конкурентом. «Наглядовий» за Івано-Франківською областю А. Матвієнко змушений надати реальну оцінку ситуації – існує явна загроза нагнітання ситуації з негативними, для влади, наслідками.

Висновок. Фірма ПБС отримає кошти за виконання ремонтів доріг та продовжить ремонт дороги Яблунів-Делятин; БПП в області змушене буде піти на перемовини з Укропом та Волею щодо розподілу впливу по виборчих округах».

Леся, 12.09.2018 09:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини