У ДТП на Надвірнянщині загинув мотоцикліст, ще двоє загиблих - на Рогатинщині

На Прикарпатті трапилися трагічні аварії, одна з них - 7 вересня близько 16 год. 15 хв., у м. Надвірній та по опівночі, 8 вересня в селі Бабухів Рогатинського району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 35- річний мешканець одного із сіл Надвірнянського району, керуючи автомобілем марки «Skoda Superb» на автодорозі сполученням «Мукачево-Львів», в м. Надвірна, виконуючи маневр розвороту проявив неуважність, не переконався у безпечності його виконання та допустив зіткнення із мотоциклом «Ямаха» під керуванням 22-річного мешканця району, який в той час рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, а водій автомобіля «Skoda Superb"» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми.

Ще одна смертельна ДТП трапилась в селі Бабухів Рогатинського району.

8 вересня о пів на першу ночі на ділянці автодороги Н-09 Мукачево-Львів, що у с. Бабухів відбулось зіткнення автомобіля марки «Seat Ibiza» під керуванням 43-річного мешканця одного із сіл Рогатинського району та автомобіля марки «Audi A-4» під керуванням 33-річного мешканця району.

Внаслідок ДТП 38-річний пасажир автомобіля «Seat Ibiza» та водій автомобіля «Audi A-4» від отриманих травм померли на місці події, а водій автомобіля «Seat Ibiza» доставлений в Рогатинську ЦРЛ з діагнозом: політравма, забій лівого колінного суглобу, перелом лівої стегнової кістки.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України.

Леся, 08.09.2018 11:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини