У франківського добровольця правоохоронці вночі шукали зброю чи наркотики

Вночі в Івано-Франківську у помешканні добровольця Ігоря Манявського, який у 2015 та 2016 роках брав участь у бойових діях на сході країни, протягом п’яти годин тривали обшуки. Правоохоронці шукали зброю, боєприпаси чи наркотики. Про це у Фейсбуці повідомив Василь Абрамів.

«Ні зброї, ні вибухівки, ні наркотиків в помешканні Ігоря не виявили. Все закінчилось тим, що забрали три ржаві набої з часів першої світової які Ігор викопав на власному городі та тримав дома як сувенір в серванті та один сигнальний вогонь», - написав Абрамів.

За його словами, постає питання чи на вагомих підставах слідчий суддя Івано-Франківського міського суду Татарінова винесла постанову на обшук в добровольця Манявського та дії слідчого міського відділку поліції.

«Місячник показників почався?» - пише Абрамів.

Повідомлення Абраміва у Фейсбуці прокоментував начальник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Володимир Голубош. Зокрема, він попросив поставитися із розумінням до дій поліцейських.

«Прошу з розумінням поставитися до дій поліцейських, які з повагою та шаною відносяться до учасників АТО та водночас зобов'язані діяти в правовому полі. Жодної іншої мети, чи "гонитви за показниками", не переслідувано. Якщо дії поліцейських є незаконними, то вони понесуть відповідальність», - написав у коментарі Голубош.

Леся, 12.09.2018 07:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини