Дві школи у Надвірній можуть мати проблеми із опаленням, через передачу котельні в оренду

Журналіст Михайло Андрійович:

«Нині керівництво Надвірнянської РДА в особі першого заступника Б. Зеленчука, декларує початок нового будівництва. «Незважаючи на всі перешкоди, розпочали нове будівництво котельні потужносте 0,93 МВт для ЗОШ I-III ст.#1,2 та РЦДТ по вул.Міцкевича,3 в м.Надвірна,за кошти районного та міського бюджетів». Та на світлині поки що не проглядається якийсь рух чи його імітація.

Вже добрих 5 років початок чергового опалювального сезону для міських ЗОШ №1 та № 2 розпочинається скандально. Справа в тім, що майновий комплекс міської котельні передано в оренду ТОВ «Струмок». Має місце своєрідна дуель між групами підтримки, які створилися в міській раді. Керівник ТОВ «Струмок» В. Янцюк в попередній каденції був депутатом від Партії регіонів – тоді як згаданий Б. Зеленчук представляв там Фронт змін (нині «народний фронт»). Сама котельня знаходиться в центрі міста та представляє «ласий шмат» як місце перспективної забудови – саме це й слугує предметом роздору.

Наслідком цього «протистояння інтересів» стає те, що породжується проблема з опаленням 2 шкіл та центру дитячої творчості. Як правило, влада раніше змушена була йти на уступки орендареві котельні, продовжуючи договір оренди.

Нині влада в черговий раз «перед розбитим коритом».

Леся, 28.08.2018 09:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини