ОУН і Нескорена нація вимагають розслідувати напад на садибу Бандери, як теракт

                                                         Заява ОУН та Нескореної нації

В 1990-91 роках було підірвано перші два пам'ятники Герою України та Провіднику ОУН Степану Бандері в Старому Угринові.

Віталія Цаповича, який відкривав в 1990-91 перші два пам'ятники Степану Бандері в Старому Угринові та був на той час наймолодшим членом Проводу Івано-Франківської Крайової організації Народного Руху України та Головою Івано-Франківського міського осередку Спілки Незалежної Української Молоді (СНУМ ) влада і тоді, і сьогодні жорстоко переслідує.

Восени 1993 року за проведення у Франківську масових заходів проти тодішнього Президента України та колишнього комуністичного ідеолога Леоніда Кравчука за безпосередньою командою тодішнього представника Президента Кравчука в Івано-Франківськиій області Василя Павлика та Начальника обласної міліції Михайла Панькова Віталія Цаповича працівниками Прикарпатської міліції було арештовано, дуже жорстоко побито ,вивезено в тюрму міста Стрия Львівської області поза юрисдикцію Івано-Франківської обласної ради, яка тоді ухвалила рішення про незаконність затримання Віталія Цаповича та зажадала його звільнення.

Єдиним хто підтримав Віталія Цаповича, який на той час очолював Івано-Франківську обласну організацію політичного об'єднання "Державна Самостійність України " був очільник середовища ДСУ/ОУН Іван Кандиба.

Слід зауважити, що стосовно підриву двох перших пам'ятників Степану Бандері у формально Незалежній Україні ніхто ніякого грунтовного розслідування не проводив. Винуватців не знайдено і не покарано.

Недивно, що на грунті повної безкарності українофобів, російської агентури на Прикарпатті нещодавно було підірвано Музей Степана Бандери в Старому Угринові, закладено 400 грам вибухівки.

Тому ОУН і Нескорена Нація вимагають:

Від поліції Прикарпаття перекваліфікувати справу про підрив Музею Бандери в Старому Угринові не, як хуліганство, а як терористичний акт.

Від органів СБУ оприлюднити всю інформацію стосовно підриву перших двох пам'ятників Степану Бандері в 1990-91 роках в Старому Угринові.

Якщо винуватців нещодавнього підриву Музею Бандери в Старому Угринові не буде знайдено і покарано увесь силовий блок Прикарпаття має піти у відставку.

ОУН і Нескорена Нація звертають увагу громади Прикарпаття на цікавий факт : будучи гуманітарним віце-прем'єром в Уряді Яценюка Олександр Сич отримав від Міністра МВС Авакова нагородну зброю.Минулого року підлеглі пана Сича депутати та мер Франківська пан Марцінків водили містом маніфестацію під гаслом "Авакова собаку повісим на гіляку ".Чи пан Сич вже повернув нагородну зброю пану Авакову? Не секрет, що панове Сич, Басараб, Марцінків мають, аж занадто дружні стосунки з очільником Прикарпатської поліції паном Шкутовим.

Чи тепер разом вони водитимуть хороводи під гаслом "Авакова собаку повісим на гіляку! " Чи попередні хороводи були погоджені з співробітниками пана Авакова і ним особисто?

Як в цьому плані можна дивитися на підрив Музею Бандери в Старому Угринові?

Сподіваємося авантюризм і хитросплетіння доморощеного політикуму не стануть на заваді покаранню українофобів та терористів!

Леся, 23.02.2018 18:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини