Вирішити ситуацію довкола організації «СТАН» мали би правоохоронці – Правий сектор

Активісти «Правого сектору» кажуть, що 28 жовтня хотіли лише поспілкуватися з одним із засновником організації «СТАН» Ярославом Мінкіним із приводу одного із засновників організації Олени Заславської, яка працює в «ЛНР», повідомляє прес-служба ПС.

В організації відзначають, також активістів цікавив зв’язко «СТАНУ» із  рухом «Автономний Опір». Проте Мінкін до активістів не вийшов, тому задати йому запитання не змогли.

До речі, на прес-конференції Мінкін повідомив, що на момент конфлікту він був присутній в офісі, проте як голова організації мав дбати про безпеку людей, які знаходилися в приміщенні, а також приділяти їм увагу.

«Ми вважаємо, що оцінка цієї ситуації буде тоді, коли правоохоронні органи візьмуть слово, бо вирішувати дану ситуацію в їхній юрисдикції», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, активісти «Правого сектору» та «Карпатської Січі» вважають «СТАН» сепаратистською організацією і хочуть, аби вона припинила діяльність у місті. Олеся Архипова каже, що націоналісти не повірили, що її батько загинув на фронті.

Окрім того, активісти пояснили, чому вважають «СТАН» організацією сепаратистів. 

Активісти «СТАНу» заявили, що вони виступають проти анексії Криму та війни на Донбасі і не підтримують сепаратизм.

Члени «Карпатської січі» заявили в свою чергу, що вони не ображали доньку загиблого учасника АТО.

Активіст Роман Реведжук закликав працівників СБУ та правоохоронних органів впритул зайнятися діяльністю організації.

Голова «СТАНУ» Ярослав Мінкін підтвердив, що представниця «ЛНР» Заславська є серед засновників організації, проте, за його словами, вона зовсім не має впливу на діяльність організації.



Леся, 01.11.2017 19:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини