Активісти пояснили, чому вважають «СТАН» організацією сепаратистів

Активісти «Націоналістичного руху Карпатська Січ» пояснили, чому вони вважають організацію «СТАН» сепаратистською, та намагаються блокувати її діяльність в Івано-Франківську.

В організації відзначають, «СТАН» зареєстрований на трьох осіб – Костянтина Сорокіна, Ярослава Мінкіна та Олену Заславську. Остання підтримала заснування терористичної організації «ЛНР» та стала членом так званої «Спілки письменників «ЛНР». Окрім того, відзначають активісти, Олена Заславська внесена у базу сайту «Миротворець».

Сорокін, за словами активістів, приймав участь у  конгресі інтелігенції «Україна-Росія: діалог», а Мінкіна, вони називають терористом.

На Прикарпатті активісти «СТАНу» закликають до примирення із росіянами, до побудови комун та захист лівоекстремістського руху «Автономний опір», виступають проти традиційної сім’ї, кажуть активісти.

Нагадаємо, активісти «Правого сектору» та «Карпатської Січі» вважають «СТАН» сепаратистською організацією і хочуть, аби вона припинила діяльність у місті. Олеся Архипова каже, що націоналісти не повірили, що її батько загинув на фронті.

Леся, 29.10.2017 09:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини