Представники влади обговорюють можливість зачистки наметового табору під Верховною Радою – активісти

Керівництвом держави обговорюється план зачистки табору на вулиці Грушевського. Президенту Петру Порошенку доповідають, що суспільство не підтримує нас, що у таборі постійно залишається від 30 до 50 людей і зачистка табору не становить серйозної загрози для влади, про це у Фейсбуцы повідомляє «Рух «Визволення».

«Пропонується провести зачистку в одну з найближчих трьох ночей силами спецпідрозділів Національної поліції – зокрема, групою Юрія Голубана. Приводом для зачистки має стати організована засланими агентами бійка із застосування вогнепальної зброї, відповідальність за яку покладуть на нас. Перед зачисткою парламентський квартал буде повністю очеплений з подавленням мобільного зв'язку та можливістю вести прямі трансляції. Після зачистки ініціатори акції будуть оголошені провокаторами, які «привели та підставили ветеранів», - сказано у повідомленні.

За даними активістів, одночасно буде організований фальшивий новий центр опору з підконтрольними владі організаторами, який закличуть до збройного опору. Це буде використано для залякування суспільства, сказано у їх повідомленні.

«В залежності від кількості людей, які будуть готові до активної протидії репресіям, обговорюється можливість запровадження воєнного стану у Києві. Для цього у столиці зосереджено близько 4 000 військовослужбовців Збройних Сил України», - повідомляють учасники протесту.

 

Леся, 27.10.2017 18:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини