Ви уявляєте, щоби Саакашвілі штурмував АП, а Дерев’янко зачищав поверх? – експерт

Голова ГПУ Юрій Луценко завив, що лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі та його прибічники готують в Україні збройний переворот.

За словами військового експерта Святослава Стеценка, такий сценарій виглядає фантастично. Про це він написав у Фейсбуці.

«Ви уявляєте собі Саакашвілі, який штурмує будівлю АП на чолі загону заколотників, в бронежилеті, з коротким M4 і десятком гранат, штурмовою драбиною одразу на третій поверх. І з ним майстри CQB Сакверелідзе, Шабунін і Дерев'янко зачищають крило поверху четвіркою, закріплюються на сходовому майданчику і чекають на підкріплення з єврооптимістів і антикорупціонерів, що вривається через вхід під прикриттям димової завіси і щільного кулеметного вогню вогневої групи "ДА" і "Волі", які луплять довгими чергами, не дають Гелетею відстрілюватися з вікна. Я не уявляю. Більшість з них навіть калашмат триматимуть невміло», - пише Стеценко.

За його словами, генпрокурор, МВС, СБУ, як виявилося, уявляють такий сценарій.

«Фантастична в них уява, їм би ще трохи повчитися, і сценарії фантастичних бойовиків писати можна», - додав військовий експерт.

Нагадаємо, народний депутат від Прикарпаття Юрій Деревянко активно підтримує учасників акції протесту під Верховною Радою.

 

Леся, 26.10.2017 16:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини