У Саакашвілі назвали наклепом слова Луценка про фінансування протесту із-за кордону

Рада регіонального розвитку стала майданчиком для словесних змагань у поливанні брудом акції протесту біля Верховної Ради. Про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Порошенко повторює помилки Януковича – останній так само недооцінював активістів Євромайдану, мовляв нічого не вийде. Нагадати, де тепер ганебно переховується «лєгєтімний»?» - пише нардеп.

За його словами, постійні маніпуляції Петра Порошенка про «розхитування човна» вже стали відвертим посміховиськом.

«На його думку, знову чи то рука, чи то нога Кремля протестує проти невиконання його передвиборчих обіцянок. Президент не може усвідомити, що мирні активісти біля Ради стоять не за гроші, вони просто не задоволені владою. І вони розхитують лише корупційно-олігархічну систему «договорняків» і «мєждусобойчиків», невід’ємною частиною якої є головний олігарх країни», - відзначив нардеп.

Окрім того, він спростував слова голови ГПУ про фін снування протесту із-за кордону.

«А щодо наклепу Луценка про фінансування протесту з-за кордону – пане Генпрокуроре, будь ласка, знайдіть спочатку винних у злочинах Майдану, ви ж самі обіцяли. Бо у швидкості розкриття надуманих справ проти активістів «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі ми навіть не сумніваємось», - додав нардеп.

 

Леся, 24.10.2017 14:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини