Не можу збагнути присутність Дерев’янка серед лідерів протесту – нардеп

Одною із серйозних помилок організаторі протесту з вимогою великої політичної реформи є їх нерозбірливість при виборі союзників. Про це у Фейсбуці написав нардеп Дмитро Тимчук.

«Можливо, це наслідок дефіциту ресурсів і прагнення отримати союзників. Можливо, щось інше. Нерозбірливість робить протести уразливими. Коли притомна людина з «ліберального покоління» дивиться на те, що відбувається і бачить, хто саме агітує за цілком здорові вимоги поруч з цілком пристойними людьми, спрацьовує здорова гігієна», - написав нардеп.

За його словами, він категорично не сприймає серед лідерів протесту народного депутата від Прикарпаття Юрія Дерев’янка.

«Наприклад, для мене просто незбагненна присутність в числі фронтменів нинішнього протесту пана Дерев'янка, якого «єврооптимісти» вважають «своїм». Повинен же бути хоч мінімальний фільтр на «рукоподавання»? І таких персонажів пре достатньо», - відзначив Тимчук.

Нагадаємо, акції протесту за, так звану, велику політичну реформу почалися 17 жовтня. Протестувальники встановили під Верховною Радою палатки та створили наглядову раду, яка буде відслідковувати збір коштів на протест.

Разом з тим, голова ГПУ Юрій Луценко заявив про те, що лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі та його прибічники готують державний переворот в Україні.

Окрім того, на думку громадського активіста Михайла Андрійовича, діюча влада більш болюче реагує на протест, ніж свого часу режим Януковича.

Разом з тим активісти заявили, що президент розглядає можливість «зачистки» наметового містечка.


Леся, 28.10.2017 19:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини