В Коломиї була спроба захоплення Благовіщенського храму УГКЦ – Правий сектор

22 жовтня в місті Коломия, була спроба захоплення Благовіщенського храму Української Греко-Католицької церкви матрьошками московської православної церкви, повідомляє Івано-Франківський ОО НВР Правий сектор.

Церква Благовіщення Пречистої Діви Марії на Надвірнянському передмісті Коломиї відноситься до пам'яток архітектури національного значення Івано-Франківської області під охоронним номером 233/1 на вулиці Карпатській 2. Відноситься до найкращих зразків гуцульського сакрального будівництва.

«Антиукраїнська навала намагалась зібрати всіх свої дресированих прихожан для створення провокацій та рейдерського захоплення храму. Під час виконання Державного гімну України московські православні прихожани відхрещувались від нього, як від «нечистого». Тільки за допомоги активних прихожан, громади міста, активістів Національно Визвольного Руху "Правий сектор", бойових капеланів, учасників АТО та спецпідрозділу поліції вдалось забезпечити надійний захист від навали московської орди. Це була чергова перемога в цій не легкій війні за очищення України від москоської наволочі», - сказано в повідомленні. 

Леся, 22.10.2017 21:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини