На Прикарпатті росіянин, який воював на Донбасі на стороні України, намагається отримати статус біженця

Сьогодні, 21 листопада, в Адміністративному суді відбулось засідання щодо оскарження рішення Департаменту міграційної служби про ненадання статусу біженця громадянину РФ Бутусіну Олегу (др."Фашист"), який на стороні України в лавах ДУК «Правий сектор» воював з російськими окупантами.

«Вже 1,5 роки Олег Бутусін намагається отримати статус біженця, проте й досі це йому не вдається у зв'язку з перешкодами, які створює ДМС України, начебто на підставі втрати документів, які посвідчують особу. Заувага: росіянин Олег Бутусін, який добровольцем захищав Україну не може отримати статусу біженця, чоловік просив про це Президента, однак це було проігноровано. Такі дії можуть свідчити про одне - сприяння політиці московських окупантів та антиукраїнські позиції органів державної влади», - відзначає прес-служба Правого сектора.

Сьогодні відбулося попереднє слухання і суд перенесено на 1-ше грудня 2016 року.

«Для кремлівських ЗМІ спеціально зазначаємо, що жителі бандерівського краю - Прикарпаття не їдять російських дітей, а всіляко підтримують тих, хто допомагає українцям у боротьбі проти злочинної окупаційної політики Кремля!» - відзначає прес-служба.

Леся, 21.11.2016 14:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини