Керувалися принципом безсторонності – у суді пояснили рішення про відсторонення патрульного

В засіданні, під час якого розглядалось питання відсторонення підозрюваного патрульного Леоніда Гончарука від посади, застосовувався принцип змагальності, про це повідомляють у прес-службі Івано-Франківського міського суду.

 «Як сторона обвинувачення, так і сторона захисту, мали рівні можливості, щоб довести суду необхідність та значимість задоволення клопотання або відмові у такому. Приймаючи рішення, керуючись принципом безсторонності, для суду не має наперед визначеного значення, працівником якого правоохоронного органу є особа, щодо якої було внесено клопотання державним обвинуваченням», - сказано в повідомленні.

Окрім того, в прес-службі суду повідомляють, що на цій стадії досудового розслідування суд не приймає рішень щодо визнання винуватості особи підозрюваного, не надає оцінку доказам та не звільняє підозрюваного із займаної посади.

Нагадаємо, суд відсторонив від роботи патрульного Леоніда Гончарука, бо він начебто зламав колишньому міліціонеру Михайлу Ільницькому мізинець. Ряд активістів і навіть народних депутатів стали на сторону патрульного.

Леся, 20.10.2017 16:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини