Нова кров загрожує старій системі – журналіст про відстороненого від роботи франківського патрульного

Зв'язки в прокуратурі ніколи не були зайвими, про це у Фейсбуці пише журналіст Дмитро Казарін, коментуючи відсторонення від роботи франківського патрульного Леоніда Гончарука, який затримував п’яного колишнього міліціонера Михайла Ільницького. Порушника спершу оштрафували, проте він подав зустрічний позов.

«І з'являється зустрічний справу. Мовляв, патрульні зламали дядькові мізинець. Мовляв, давайте посадимо Леоніда Гончарука, який затримував дебошира. Відсторонення від служби. У перспективі - від 3 до 7 років», - пише Казарін.

Окрім того, він згадує інцидент із франківчанкою Тетяною Михайловою, яка на BMW збила трьох  людей, серед яких і патрульного Ігоря Палійчука. Його від смерті врятували, проте із роздробленою ногою він не зможе більше працювати у поліції. Михайлову відпустили додому, проте через якийсь час її знову затримали за п’яне водіння.

«А по першому її ДТП  жодних зрушень. Ймовірно тому, що у патрульного - Ігоря Палійчука - немає родичів в прокуратурі. Він до сих пір на лікарняному. Служити в поліції з роздробленою ногою він більше не зможе», - написав Казарін.

За його словами, патрульні – одні із нас.

«А абсолютна більшість прокурорських, суддівських і колишніх ментів - це каста. Їм пофіг на нас і на державу. Вони самі по собі і самі за себе. Їх єдине завдання - переварити новачків. Бо нова кров загрожує старій системі», - додав Казарін.

Нагадаємо, на сторону відстороненого від роботи патрульного став також волонтер Олексій Мочанов.


Леся, 20.10.2017 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини