Я переїхала «мусора» і пишаюся цим – п’яна жінка кидалася на медиків та правоохоронців

Вчора, 23 липня, Тетяна Михайлова, яка 31 березня вчинила ДТП із смертельними наслідками, і вийшла під заставу з умовою, що не буде вживати алкоголь, вчинила п’яний дебош. Першими від її рук постраждали медики. Франківці їх викликали на вулицю Сахарова, стверджуючи, що там жінка кидається під автомобілі, пише Місто.

Медична бригада довго вмовляла Михайлову поїхати в лікарню. Згодом вона самостійно сіла в автомобіль швидкої допомоги. Проте в салоні почала себе неадекватно поводити по відношенню до фельдшера і лікаря, останнього вона подряпала.

Лікарі викликали поліцію. Михайлова поводилась агресивно, погрожувала співробітникам правоохоронних органів, вигукувала, що «переїхала «мусора» і пишається цим» (в результаті ДТП, яке вчинила 31 березня Михайлова постраждав колишній учасник АТО, поліцейський Ігор Палійчук)

Михайлову відвезли у відділок. Там на неї склали три протоколи – дрібне хуліганство розпивання спиртних напоїв у громадському місці та злісна непокора співробітникам правоохоронних органів. Потім її відпустили додому.

Леся, 24.07.2017 10:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини