У Верховині поліція відбила селезінку хлопцеві, він у реанімації – родичі постраждалого

У Верховині хлопець отримав важкі тілесні ушкодження, потрапив до реанімації. Там був прооперований. Родичі постраждалого стверджують, що його побили працівники поліції.

«Сьогодні, декілька годин тому, я отримав багато повідомлень, схожого змісту: "Можна номер телефону. У Верховині поліція відбила селезінку хлопцеві потрібен розголос. Зараз в реанімації" 
Я одразу виїхав в Верховину, був як і в лікарні так і відділку поліції. Спілкувався з родичем хлопця, медпрацівниками та керівництвом місцевої поліції. Перші все підтвердили, та повідомили про погрози та залякування зі сторони поліції. Поліція все заперечила, та зачитала нібито зі слів потерпілого написані пояснення, в яких говориться, що він, перебуваючи на підпитку сам упав в центрі Верховини, в наслідок чого отримав травми голови та живота»,
- написав у Фейсбуці журналіст «Дорожнього контрою» Віталій Мацьоцький.

За його словами, очевидно, начальник поліції Богдан Сокіл, та його заступник, всіма методами будуть покривати своїх підлеглих.

«Це звикла практика Верховинської поліції. Як мені вдалось дізнатись, потерпілий отримав важкі тілесні ушкодження, був прооперований і зараз знаходиться в реанімації.  Для мене залишається загадкою, як можна давати пояснення поліції про те що впав, з розірваною селезінкою?», - написав Мацьоцький.

Леся, 17.07.2017 20:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини