Ви чули аргументи своїх прокурорів? – волонтер звернувся до Луценка із приводу відстороненого від роботи патрульного

Волонтер Олексій Мочанов розкритикував роботу прокурорів та суддів Івано-Франківська, які відсторонили від роботи патрульного Леоніда Гончарука, який начебто зламав мізинець колишньому міліціонеру Михайлу Ільницькому, який був затриманий у червні за те, що порушив ПДД, відмовлявся показати водійське посвідчення, страховку та чинив злісний опір поліції.

«Суд, прокуратура, ви – офігіли? Ви хочете порядку на дорогах і зниження аварійності зі смертністю? Яким чином? Посилаючи патрульних на*ер і усуваючи від служби, на користь бухнувшого колишнього мєнта?» - пише у Фейсбуці Мочанов.

Окрім того, він звернувся до голови ГПУ Юрія Луценка із питанням про те, чи знає він про роботу своїх прокурорів в Івано-Франківську.

«Юрій Луценко, ти в курсі, які аргументи висував в суді твій обвинувач?» - відзначив Мочанов і додав, що йому важко також зрозуміти і мотиви судді, яка вирішила стати на сторону прокуратури і відсторонити від роботи патрульного. Його, до речі, характеризують, як одного із кращих працівників.



Леся, 20.10.2017 09:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини