Учасники проекту «Молодь і влада» взяли участь у тренінгу «Академія лідерства для місцевого самоврядування»

16 листопада учасники проекту «Молодь і влада» прийняли участь у тренінгу «Академія лідерства для місцевого самоврядування», який був організований кафедрою державного управління та місцевого самоврядування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Тренінг базувався на методології Ради Європи «Сучасне лідерство для сучасної місцевої влади» та напрацюваннях програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні», і його основним завданням було підвищення кваліфікації працівників органів влади і місцевого самоврядування та їх спроможності ефективно реалізовувати свої функції та повноваження через розвиток та підсилення лідерських здібностей, спроможності активізувати потенціал команди, партнерів та громади.

Не зважаючи на те, що стажери були прийняті у якості гостей, лектори тренінгу намагалися максимально залучити до роботи всіх присутніх. Найбільш цікавою частиною тренінгу стала рольова гра, під час якої учасники були поділені на групи, кожна з яких уособлювала територіальні громади, що повинні були вирішити складну ситуацію. Кожна група мала свою власну позицію та особисте бачення на рішення поставленої задачі. Учасникам проекту «Молодь і влада» запропонували виступити у ролі експертів, які слідкували за процесом спілкування та пошуком консенсусу у групах.

Леся, 19.11.2013 12:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини