Марцінків пояснив, які бонуси отримає молодь, приєднавшись до Студентської Свободи

21 жовтня в кінотеатрі Люм'єр відбулася презентація "Студентської Свободи Івано-Франківська". Підсумки п’ятирічної діяльності молодіжного крила націоналістів організатори поєднали із завершенням цьогорічної мобілізаційної кампанії. На зустрічі активісти разом із бажаючими вступити до осередку переглянули короткий ролик про діяльність Ровесників Незалежності, а також український фільм «Іван Сила».

Впродовж майже двох місяців в Івано-Франківську тривала мобілізаційна кампанія під міськими ВУЗами. Студентам пропонували заповнити опитник та вказати бачення своєї діяльності в молодіжному осередку. Сьогодні ж усіх, хто заповнив анкету запросили на перегляд українського фільму. Презентація молодіжного крила "Свободи" зібрала понад 200 студентів з усіх ВУЗів міста.

Студенти переглянули презентаційний ролик про діяльність "Студентської Свободи Івано-Франківська". До нього увійшли найкращі фотознімки та відео фрагменти з акцій, які проводила організація впродовж п’яти років.

На зустріч із молодими активістами завітав народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків, депутат обласної ради Василь Попович та міські обранці Оксана Савчук, Іван Маркута та Ольга Гоянюк.

Народний депутат Руслан Марцінків зазначив, що повний зал молодих людей, котрі прийшли на зустріч є свідченням активності сучасного покоління. 

«Пам’ятаю, як 5 років тому націоналістична студентська молодь вперше зібралася. Так заснувалась «Студентська Свобода» - націоналістичний осередок молодих активних та цілеспрямованих людей. Саме студенти завжди були носієм незламності духу та громадських звершень. Приєднавшись до лав Студентської Свободи ви не тільки весело проводитимете час, а станете міцною командою націоналістів», - наголосив свободівець.

Депутат обласної ради Василь Попович зауважив, що саме українська молодь, вихована на основі українських ідей, зароджена на героїчній пам’яті своїх предків формує здорову націю.

Координатор міського осередку «Студентської Свободи Івано-Франківська» Іван Квасний наголосив, що довгий час вже брав участь у студентських акціях, а зараз має змогу очолити молодіжний рух. Іван закликав молодь приєднуватися і разом творити майбутнє. 

«Разом ми і активно мандруватимемо, і розважатимемось, а найголовніше – реалізовуватимемо себе та набиратимемось досвіду. Переконаний, що усі станемо міцною та дружною командою, адже нас об’єднує одна мета – прагнення до успішного та достойного майбутнього України», - наголосив координатор молодіжного осередку.

Після цього молодь переглянула фільм «Іван Сила». Вибір стрічки – не випадковий. Окрім доказу, що в нас є якісне українське кіно, сюжет також надзвичайно промовистий: правда завжди переможе.                                            

                                      
Леся, 22.10.2013 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини