Молоді активісти продемонстрували свою повну готовність до «наметових» протестів

«Готуй намет навесні» - під таким гаслом вчора в Івано-Франківську була проведена акція, яку ініціювали молоді активісти «Фронту Змін», «Батьківщини», «Свободи», «Народного Руху України» в рамках молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Активісти розбили намети на Площі Ринок та оголосили про намір повторювати подібні акції, якщо влада і надалі ігноруватиме їх.

Своєю акцією молодь хоче продемонструвати повну готовність до спротиву всім негативним діям чинної влади, відзначають організатори. Активісти різних політичних партій об’єднали свої зусилля для того, щоб Президент побачив, що в разі необхідності молодь зможе миттєво розбити наметове містечко в будь-якій частині України. Адже саме такого роду протести були і є єдиною можливістю привернути до себе увагу.

Крім того, акція зачіпає ще одну болючу проблему молоді, а саме відсутність житла, відзначають організатори. На сьогоднішній день єдиним доступним варіантом житла для молодої людини може бути тільки намет. До цього призвела недбала політика чинної влади.

Як зазначив координатор акції Василь Романик: «Молоді активісти сьогодні продемонстрували свою повну готовність до «наметових» протестів. Ми спробували показати владі, що ми не згідні з її діяльністю і готові реагувати на будь-які порушення наших прав. Також молодь заявила, що не згідна з тим, що її позбавляють права на доступне житло».


Леся, 30.03.2012 08:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини