Франківці взяли друге, третє та останнє місця в турнірі Західно-Української Ліги Алтимату

Минулої неділі в Івано-Франківську відбувся турнір Західно-Української Ліги Алтимату (ЗУЛА). Турнір проводився в спортзалі Прикарпатського університету. У турнірі  брали участь п`ять команд: три - з Івано-Франківська (Foxes, Impuls та Madcaps) та дві зі Львова (Wild West Indians та Wild West Women). Склад команд також був різний: міксові, жіночі та чоловічі.

За форматом змагань, ігри проводились командами 4x4 та тривалісттю по 25 хвилин, з перервами. Кожна команда грала по одній круговій грі, та по одній стиковій грі з кожною командою.

За підсумками змагань, які провела організаційна команда в складі двох капітанів з Івано-Франківська Тетяни Цикош та Юрія Споденюка, визначено переможців:

 Перше місце  виборола львівська команда Wild West Indians;

Друге місце посіла франківська команда Madcaps;

Трете також зайняли франківські хлопці з команди Impuls, також вони отримали відзнаку за дух Гри (відзнака за чесну гру).

Два останніх м’ясця отримали дівчата: четверте львівська команда  Wild West Women, та п’яте команда Foxes з Івано-Франківська.

А Христина Островська відзначилась нагородою за MVP (нагорода кращому гравцю за весь турнір).

Довідково:

Алтимат Фрізбі — швидко набираючий популярності командний вид спорту, де в якості спортивного снаряду використувається літаюча тарілка (диск, фрізбі). Цей вид спорту був придуманий в Америці в 1967 році і з тих пір користується великою популярністю в багатьох країніх світу. В Івано-Франківську офіційно зареєстровано дві команди, які входять в Українську федерацію літаючих дисків.

Каріна Поливкан, Стас Рудик

Леся, 16.04.2013 21:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини