Молодь і влада знову починають спільну роботу

Сьогодні, 12 вересня 2011 року, традиційно розпочинається проект «Молодь і влада», який надає шанс молодим, цілеспрямованим,  активним людям пройти стажування в органах міської та обласної рад з можливість подальшого працевлаштування.

«Вже близько 25 чоловік працевлаштовані, це ті, які зарекомендували себе і стажувалися в органах влади. Наступне, молоді люди мають можливість долучатися до різноманітних проектів не тільки молодіжного напрямку, також вони будуть рекомендовані до кадрового резерву», - повідомила голова Івано-Франківського Молодіжного міськвиконкому Ірина Рабарська.

Кожний новий рік у проекті з’являються нововведення, щоб зробити його більш насиченим, змістовним та цікавим.

«Цього року ми зі стажерами проведемо дебати і навчимо їх ораторському мистецтву, адже молоді люди бояться виступати на публіку, також будуть тематичні зустрічі для ознайомлення з культурно-історичною спадщиною міста Івано-Франківська», - додала Ірина Рабарська.

Міський голова ж вважає, що такий проект допоможе роботі міської ради і зробить її досконалішою.

«Я дуже задоволений, що даний проект вже другий раз реалізовується спільно з керівництвом обласною державною адміністрацією, міська рада проводить його вшосте. Мета проекту – залучити молодих людей, щоб вони познайомилися з роботою виконавчої влади і виявивши недоліки допомогли їх виправити», - зазначив голова Івано-Франківської міської ради Віктор Анушкевичус.

Щоб стати учасником проекту «Молодь і влада» потрібно бути студентом ВНЗ, прийти і заповнити анкету на участь у проекті .

Леся, 12.09.2011 18:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини