В Івано-Франківську побудують Палац спорту?

Щоб розвинути спорт в Івано-Франківській області до належного рівня, потрібні кошти для оновлення спортивної бази. Про це під час святкування Дня фізичної культури заявив голова обласної ради Олександр Сич.

«Наша область потребує фінансових вливань в розвиток спорту, модернізації спортивних споруд, облаштування спортивних майданчиків, створення сучасного спортивно-розважального комплексу. Ми кажемо, що прагнемо в Європу, то ж давайте, нехай наш вступ супроводжується відповідними стандартами соціально-економічною життя та розвитку спорту», - зауважив Олександр Сич.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус пообіцяв, що в місті буде створений спортивний комплекс європейського зразка.

«Все що потрібно від спортсменів – вони роблять, а те що потрібно від влади – на жаль, ні. Місту Івано-Франківську необхідний Палац спорту і тому проведено відповідну нараду, на якій ми обговорили потребу у його створенні. На території «63 котельно-зварювального заводу» є територія, яка ним не використовується, а оскільки в них є борг, то ми направили всі необхідні листи у відповідні інстанції, щоб ця ділянка була передана  у власність міста і спільно з обласною радою, обласною адміністрацією побудувати тут спортивний комплекс, який би відповідав всім європейським вимогам», - заявив Віктор Анушкевичус.

Леся, 12.09.2011 11:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини