В Івано-Франківську стартує новий сезон проекту «Молодь і влада»

Проект "Молодь і влада" це інструмент омолодження структур влади міста, де вже близько 30% службовців становлять молоді особи віком до 30-и років і їхня кількість продовжує зростати. Кожен, хто успішно пройде стажування, може отримати відповідний сертифікат і  рекомендацію на зарахування у кадровий резервний склад та шанс стати частиною успішної виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

 Окрім звичних тематичних зустрічей, між учасниками проекту проводитимуться дебати, різноманітні заходи спрямовані  на ознайомлення їх з культурно-історичною спадщиною, роботою комунальних підприємств міста Івано-Франківська, пропагандою здорового способу життя, що має справити більший виховний вплив на стажерів.

Щоб стати учасником проекту  "Молодь і влада", потрібно бути студентом 3-5 курсу ВНЗ чи випускником , мати бажання приділяти час стажуванню, прийти і заповнити анкету-заявку на участь у проекті з понеділка по п"ятницю з 15.00 -17.00 за адресою Грушевського,21, кабінет 104, МВК (адмінбудівля) в період з 30  вересня  по 18  жовтня  2013 року та пройти співбесіду. 

Організатори проекту: Івано-Франківський молодіжний міськвиконком, Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради,  Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Проект «Молодь і влада»  організовується  за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса та голови Івано-Франківської облдержадміністрації  Михайла Вишиванюка.

Леся, 01.10.2013 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини