Молодим людям Пкарпаття допомагають у пошуку роботи

Департамент освіти, науки. сім'ї, молоді та спорту облдержадміністації спільно з Держаним підприємством "Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці" 12 серпня 2013 року в м.Надвірна та 13 серпня в м.Болехів провели виїзні обласні семінари-практикуми « Психологічна підготовка та формування навичок ефективного діалогу з роботодавцем».

Учасниками заходів стали молоді мешканці Прикарпаття,  які мають гостру проблему у працевлаштуванні та перебувають на обліку в районних службах зайнятості. Організаторами в районах виступили районні відділи у справах сімї  та молоді  та районні Центри зайнятості.

 Спеціалісти ІФОМЦП-  директор Леся Аронець та завідуюча сектором працевлаштування та профорієнтації Лариса Євсєєва   мали можливість  поділитись з учасниками заходів  механізмами пошуку вакансій,   розкрити алгоритм написання та подачі супроводжуючих документів, відкрити "секрети" проходження  співбесіди та відповісти на запитання зацікавленої аудиторії.

Заплановані заходи направлені на адаптацію молоді на сучасному ринку праці та створення сприятливих умов щодо пошуку робочого місця

Леся, 15.08.2013 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини