Два регбісти Івано-Франківської ДЮСШ-2-«Роланд» стали призерами чемпіонату України

Закінчився фінальний турнір чемпіонату  України з регбі серед юніорів 1996-97 р.р.н. , який пройшов у три тури, що відбулися у Львові, Одесі і Ірпіні Київської області. На старт чемпіонату вийшло сім команд з Києва, Одеси, Львова, Донецька, Сміли Черкаської області та Ірпіня.

За команду  РК »Ірпінь» на правах оренди виступали і два вихованці Івано-Франківської команди ДЮСШ-2-«Роланд» Назар Семйон і Валентин Коваль. Команда , за яку виступали наші земляки, з першого туру заявила свої претензії на високе місце у чемпіонаті, перемігши одеські команди «Анатра» і ОДЮСШ з переконливими рахунками 45:7 та 64:7. Не стали на перешкоді і команди »Авіатор» Київ та РФК «Сміла».

В останньому турі боротьба за медалі чемпіонату розгорнулась між львів’янами, донечанами та ірпінцями.  У цій боротьбі сильнішими виявились юніори з команди «Тигри Донбасу», які і стали чемпіонами України.

Срібні нагороди виборола команда РК «Ірпінь». Свій вклад у цю перемогу внесли і франківчани Назар Семйон і Валентин Коваль.

Леся, 28.10.2013 09:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини