У Кубку Івано-Франківська з регбі перемогли гості

Другий рік поспіль Федерація регбі Івано-Франківської області проводить Кубок Івано-Франківська серед юнацьких та дитячих команд, присвячуючи його проведення річниці міста. Уже традиційно цей турнір носить статус міжнародного.

За головні нагороди змагань, які відбулись на стадіоні «Юність» , боролись вісім команд: по чотири у категорії юнаків 2000-01 та дітей 2002-03 р.р.н. Гостями цього турніру та місцевої команди ДЮСШ-2-«Роланд» були команди з Львова, Хмельницького та команда «Будовляни» з польського міста Лодзь. Останні приїхали до нашого міста з візитом-відповіддю, оскільки у кінці квітня франківські регбісти брали участь у традиційному турнірі памяті  Мірослава Войтані, де серед п’ятнадцяти команд наші земляки вибороли друге місце.

У звітному турнірі серед юнацьких команд найсильнішою була польська команда, отримавши перемоги у всіх трьох іграх. Друге місце здобула команда львівської ОДЮСШ, обійшовши господарів – команду ДЮСШ-2-«Роланд», яка тиждень назад здобула путівку у фінальну частину чемпіонату України, а тому дозволила собі дати можливість зіграти на цьому турнірі новим гравцям. Четверте місце зайняла новостворена львівська команда «Леви», за яку виступали виключно дівчата 1999 р.н., показавши добру організацію гри і технічну підготовку.

Серед  дитячих команд  у важкій боротьбі перше місце здобули гравці львівської ОДЮСШ, які в останній грі, програючи господарям турніру 5:15, зуміли зрівняти рахунок і здобути головні нагороди. Другими до фінішу дійшли юні регбісти з Лодзя, а господарям дістались нагороди за третє місце. Дещо поступались  трьом  призерам діти з хмельницької ДЮСШ »Буревісник», які задовільнились  четвертим місцем.

Призери змагань нагороджені пам’ятними кубками, медалями та грамотами. Інші учасники також отримали пам’ятні грамоти та сувеніри.

Леся, 23.05.2013 14:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини