Юні регбісти ДЮСШ № 2 вибороли путівку у фінал чемпіонату України

9 – 10 травня на стадіоні «Юність» в Івано-Франківську відбулись ігри відбірного туру чемпіонату України з регбі серед юнаків 2000-01 р.р.н. у центрально-західній зоні.

У змаганнях взяли участь дві київські команди ДЮСШ-12 «Політехнік» і «Київ-Дарниця», команди львівської  ОДЮСШ, рівненської ДЮСШ-4 та господарі з ДЮСШ-2-«Роланд».

Протягом двох днів команди у одноколовому турнірі боролись за попадання у трійку кращих команд, які восени разом з трійкою кращих команд південно-східної зони продовжать боротьбу за медалі чемпіонату. Зважаючи на це, ігри носили безкомпромісний характер і тільки остання гра остаточно визначила  «щасливі» команди. Серед них і господарі турніру команда ДЮСШ-2-«Роланд», яка лише в кінцівці гри з ДЮСШ-12 «Політехнік» поступилася столичним регбістам – переможцям туру. Третє місце виборола ще  одна київська команда «Київ-Дарниця».

Кращим гравцем туру був визнаний гравець франківської команди Осіпов Владислав.

У найближчу неділю  за ініціативи Федерації регбі Івано-Франківської області буде розіграний другий традиційний міжнародний турнір з регбі «Кубок Івано-Франківська», присвячений Дню міста. Турнір буде розіграний у категорії юнаків 2000-01 та дітей 2002-03 р.р.н. Разом з українськими командами змагатимуться і польські команди з  Лодзя і Кракова. Оні «Юність»

Ігри почнуться об 11.00 на стадіон «Юність».

Леся, 15.05.2013 09:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини