Зимовий Кубок Галичини з регбі

17 лютого у спорткомплексі львівської Політехніки відбулись ігри першого зимового Кубка Галичини  з регбі серед юнаків 2000-01 та дітей 2002-03 р.р.н. Ігри проходили за правилами , адаптованими до умов гри на паркеті.

У юнацькому турнірі взяли участь дві команди львівської ОДЮСШ,  львівського РК »Леви» та команда ДЮСШ-2-«Роланд» з Івано-Франківська, яка на цьому турнірі виступала без своїх основних гравців, давши можливість отримати ігрову практику новачкам команди.  Спочатку команди зіграли півфінальні поєдинки, у яких перша команда ОДЮСШ у не простій грі виграла у  «левів» з рахунком 20:10, а іванофранківці легко переграли другу команду ОДЮСШ з рахунком 40:10.

У грі за третє місце команда «Леви» перемогла  ОДЮСШ-2,  а  у фінальній грі за перше  місце перша  команда львів’ян здолала гостей з Івано-Франківська  20:5 і здобула у своїй віковій групі основний приз Кубок Галичини.

У «дитячій» групі виступали львівські команди ОДЮСШ, «Леви» і команда дівчат «Левиці» ( 2000 р.н.) та  франківські  команди ЗШ №15 і ЗШ №17. Слід відзначити добре організовану гру школярів , які лише у додатковий час поступились  своїм основним суперникам з ОДЮСШ та значно старшим дівчатам, які отримали перевагу у результаті за рахунок силових дій. У особистій зустрічі команда ЗШ №15 перемогла команду ЗШ №17 з рахунком 20:15 і завоювала третє призове місце, відтіснивши своїх земляків на четверте. Переможцем турніру стала команда «Левиці».

Звітний турнір був першим у передсезонній підготовці  наймолодших франківських регбістів, головним завданням яких є успішний виступ у юнацькому чемпіонаті України, зональний турнір якого відбудеться у Івано-Франківську 9-10 травня. Крім того, 20-21 квітня команда юнаків 2000-01 та дітей 2002-03 р.р.н. візьме участь у  турнірі Кубок  Мірослава Войтані, який традиційно проходить у польському місті Лодзь.

Леся, 21.02.2013 09:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини