Чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5 : за крок до завершення першого етапу

Продовжується чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5 серед  шкіл міста, який стартував 26 січня і триватиме до середини квітня.

На першому етапі вісім шкільних колективів грають в одне коло, після якого визначиться пара команд, що на другому етапі розіграють головні нагороди чемпіонату, та пара команд, що змагатимуться за 5-8 місця. Інші чотири команди у перехідному турнірі виявлять ще двох представників до першої четвірки.

З першого туру стало зрозумілим, що боротьба за високі місця буде серйозною і головним фаворитам попередніх турнірів, командам із шкіл №19 та №2, вихід у чільну четвірку зовсім не гарантований. Два неочікувані програші команди ЗШ №2 від команд Вовчинецької ЗШ та ЗШ №17 з однаковим рахунком 5:15 внесли інтригу у турнірну боротьбу. Тим часом, команді  ЗШ №19 вдалося не без труднощів отримати  свої перемоги з мінімальними рахунками над командами ЗШ №17 І №15, а у принциповому поєдинку із командою ЗШ №2 «розійтись мирно» - 0:0 і відірватись у турнірній таблиці від інших учасників.

За два тури до закінчення першого етапу на «звільнене» друге місце, яке дає можливість відразу потрапити у коло претендентів на призові місця, крім вищезгаданих команд, мають намір поборотись також команди ЗШ №13 і ЗШ №25.

Команді ЗШ №4, яка виявила бажання приєднатись до учасників чемпіонату,проявити себе поки що не вдалось.

Після п’яти турів лідируючу четвірку складають команди ЗШ №19, ЗШ №25, ЗШ №13 і ЗШ №17. 

Леся, 25.02.2013 08:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини