«Роланд» - четвертий у Кубку України з регбі-7

У м. Камянець-Подільському відбувся фінальний турнір Кубка України з регбі-7, участь у якому взяли участь команди суперліги та вищої ліги.

Із-за зайнятості більшості гравців у складі збірної України, яка у ці дні виступала у заключному турі Гран-прі Європи у Бухаресті, у Кубку не брав участі чемпіон України команда «Олімп» з Харкова. За її відсутності срібні та бронзові призери чемпіонату України одеський «Лідерс» і хмельницька «Оболонь-Університет» з перших матчів заявили про свої претензії на національний Кубок. Серед учасників цьогорічного розіграшу були і регбісти з Івано-Франківська.

У чвертьфіналі жереб обрав нашим землякам у суперники переможця другого дивізіону чемпіонату України 2012 року команду «Буревісник« Хмельницький. З перших хвилин прикарпатці володіли ініціативою і планомірно матеріалізували її у результат 17:0 на свою користь, завдяки зусиллям Віталія Кузнєцова і Андрія Бережного.

Півфінальним суперником «Роланда» став іменитий одеський клуб. Протиставити одеситам вагомі аргументи франківцям не вдалось і результат 0:29 дав можливість нашим землякам поборотись за третє місце у престижному турнірі.

Суперником «Роланда» у грі за призове місце стала ще одна команда Суперліги РК »Рівне». Гра проходила з перемінним успіхом. Двічі у грі в рахунку вели франківці, проте на останній хвилині переможну атаку провели регбісти з Рівного, які отримали перемогу 17:12 і завоювали третє місце.

«Роланд» , у підсумку, зайняв четверте місце у Кубку України, зробивши два кроки вперед у порівнянні з минулорічним турніром.

Наступні випробування чекають «Роланд» вже у найближчі вихідні, коли команда у Києві гратиме у фінальному турнірі чемпіонату України серед команд вищої ліги. 

Леся, 27.09.2013 09:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини