Юнацька команда ДЮСШ-2-«Роланд» завершила першість України

У вересні відбулось два тури фінального етапу першості України з регбі серед юнаків 2000-01 років народження.  Вісім команд , які весною найкраще виступили у зональних турнірах, отримали право поборотись за нагороди першості. Турнір пройшов за круговою системою.

У першому турі, який відбувся у м. Ірпіні Київської області, юні регбісти з ДЮСШ-2-«Роланд» зіграли чотири гри, у яких перемогли команди «Київ-Дарниця»- 2 з рахунком 40:20 і  ДЮСШ- «Олімп» з м.Сміла Черкаської області з рахунком 30:20. Гра юних франківців з командою ОДЮСШ Одеса не виявила переможця – 30:30. У четвертій грі першого туру проти одеської «Анатри» наші земляки нічого не змогли протиставити суперникам і програли з великим рахунком 5:55.

Другий заключний тур відбувся на минулому тижні в Одесі на стадіоні Академії спорту. Спочатку хлопцям з Івано-Франківська протистояли ровесники з донецького РК «Тигри Донбасу». Гра пройшла за переваги команди ДЮСШ-2-«Роланд» і закінчилась її перемогою з рахунком 40:10. Цей виграш зберігав шанси франківців на призове місце, однак програш київській ДЮСШ-12-«Політехнік» позбавив нашу команду зайняти третє місце. Остання гра з командою «Київ-Дарниця»- 1 стала окрасою турніру. Кияни, будучи лідерами турніру, відчули організований спротив прикарпатців, які, крім того, ще й небезпечно організовували свої атаки. Важка перемога столичних регбістів з рахунком 20:5 стала сьомою у першості і принесла їм звання чемпіонів.

Другим і третім призерами першості України стали юні регбісти з одеських команд «Анатра» і ОДЮСШ. Команда ДЮСШ-2-«Роланд» з Івано-Франківська, відставши від ДЮСШ-12-«Політехнік» Київ лише на одне турнірне очко, завоювала п’яте місце, яке, без сумніву, є успіхом для команди.

Закінчивши офіційний сезон, на франківських юних регбістів чекає серія товариських ігор і турнірів з прицілом уже на наступний сезон.

Леся, 30.09.2013 16:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини