Олександр Сич: «Владний криміналітет штовхає українське суспільство на революцію»

Українське суспільство знаходиться на порозі революції проти владного криміналітету, що його уособлює чинний режим Януковича.

Про це з трибуни парламенту 2 липня заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич.

«За даними ООН, близько 80% українського суспільства перебуває на межі злиденності. Водночас 100 олігархів України за попередній рік збільшили свої доходи на 1 млрд., і вони сумарно досягли 55 млрд. Це нацизм у реальній дії. Нагадаю, що нацизм – це зверхність. У випадку німецького нацизму – це расова зверхність, у випадку донецького нацизму – це зверхність донецького кримінального клану над ожебраченим українським суспільством. Замість того, щоби займатися поліпшенням економіки, нинішній режим сіє розгул криміналітету в державі і міжнаціональну ворожнечу», – заявив Олександр Сич.

Як наголосив депутат, розвиток подій у нашій державі останнім часом все більшою мірою нагадує зведення із фронту бойових дій українського суспільства проти владного криміналітету та його злочинів. Свободівець охарактеризував приклади чиновницького свавілля, що призвели до смерті безневинних людей.

«Два п’яні співробітники СБУ у м.Києві вчинили жахливу аварію. Начальник Бузького районного управління юстиції у Львівській області, займаючись браконьєрством, вбив двох людей…  Вершиною безкарності є відомі дії у смт. Врадіївка Миколаївської області, де співробітники МВС зґвалтували місцеву жінку», – відзначив Олександр Сич.

Депутат повідомив, що зараз у Врадіївці перебуває його колега, свободівець Едуард Леонов й закликав депутатів із інших парламентських фракцій спільними зусиллями домогтися припинення покриття свавілля бандитів у погонах.

«Зруйнована судова система в державі. Руйнується місцеве самоврядування, руйнується український парламентаризим. Практично українське суспільство стоїть на порозі революції. Це – та війна, про яку ви любите говорити!», – резюмував Олександр Сич.

За словами свободівця, сьогодні саме від нас, всього українського парламенту, всіх без винятку фракцій, залежить чи ця війна, ця революція набере кривавого ленінсько-більшовицького характеру, а чи ця революція, як докорінна зміна всіх сфер життя та системна руйнація постсовєтського, постколоніального способу управління, набере мирного цивілізованого характеру.

«Ми, ВО «Свобода», власне і є тут, щоб не допустити кримінальної війни донецького клану проти українського суспільства й здійснити антиреволюцію мирним, цивілізованим шляхом!», – наголосив Олександр Сич.

Леся, 02.07.2013 12:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини