Івано-Франківська обласна організації ВО «Свобода» категорично засуджує дії народних депутатів України, які, ставши зрадниками-«тушками» - заява

                                      Заява Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Івано-Франківська обласна організації ВО «Свобода» категорично засуджує дії народних депутатів України, які, ставши зрадниками-«тушками», переступили не лише через декларовані ними ж раніше ідеали, але й підступно зрадили своїх виборців.

Ще прикрішим є той факт, що новоспеченим зрадником-«тушкою» у парламенті чинного скликання виявився і представник Прикарпаття Володимир Купчак. Характерно, що чи не основною тезою, якою цей депутат послуговувався у своїй передвиборчій агітаційній кампанії, була саме боротьба із «тушкуванням» та безапеляційний осуд цього ганебного явища.

Вихід чергових «тушок» із фракції ВО «Батьківщина» виносить на порядок денний не лише їхню особисту політичну відповідальність, але й заставляє глибоко замислитися над тими загрозами аморальності та безідейності, які мов іржа роз’їдають сучасний український політикум та його суб’єктів. Адже процес розгортання політичного процесу в нашій державі засвідчує, що й індивідуальні зобов’язання політиків, і ціннісні орієнтири не стають перепоною, коли мова заходить про задоволення їхні особистих утилітарних інтересів та амбіцій.

Історія вже вкотре диктує нам жорстокий урок, що політичне зрадництво є найбільшою перешкодою для державницького поступу українців. І в епоху козаччини, і в період національно-визвольних змагань першої половини ХХ ст., і на сучасному етапі розбудови незалежної Української держави, воно негативно впливало і впливає на процес державотворення, нівелюючи вже здобуті досягнення та породжуючи все нові виклики і загрози.

Поряд із тиском громадськості ефективними і реальними інструментами протидії цьому явищу можуть бути міцні ідеологічні основи українських політичних партій, здорова моральна внутрішньопартійна атмосфера в них та ретельний і виважений підхід при відборі кандидатів на високі посади в Українській державі.

Маючи сумний привід чергової зради в рядах опозиції, звертаємося до громадськості із закликом дати жорстку і справедливу оцінку діям політичних перевертнів та вимагаємо негайного складання ними своїх депутатських мандатів. Зрадникам не місце в українському парламенті і зрадникам не місце в в бандерівському краї!

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Леся, 07.06.2013 13:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини