Від Купчака вимагають бути чоловіком і здати депутатський мандат

В соцмережах активно обговорюють вихід із фракції «Батьківщина» Володимира Купчака, який був кандидатом в нардепи від Об’єднаної опозиції на мажоритарному окрузі №84 по квоті «Фронту змін».

В одному із інтерв’ю Купчак заявив, що він вкрай негативно ставиться до перебіжчиків.

«Про так званих «тушок» на­віть говорити не хочу. Моє осо­бисте ставлення до перебіжчи­ків украй негативне. Пригадую, як у виборних перегонах я бо­ровся проти такої «тушки» і ви­боров перемогу, бо наші лю­ди не вірять тим, хто їх хоч раз зрадив. І голосують вони не за гречку, не за цемент і шифер, а душею і серцем. Тож ставлен­ня моє з тих пір не змінилося. Можу сказати одне: дуже при­кро, що в опозиційних лавах та­ке стається. Але кожний такий випадок – це великий урок для лідерів-партійців, які мусять бути вкрай обачними, форму­ючи партійні списки. Крім то­го, важливо мати відкриті пар­тійні списки, доступні до широ­ких народних мас і контрольо­вані виборцями», - сказав Купчак.

Окрім того, народний депутат відзначив, що «тушки» мають складати мандати.

«Вважаю, що перебіжчики мали би скласти мандати. Адже саме про це вони привселюдно клялись на Біблії. Якщо ж во­ни цього не зроблять, то, вва­жаю, ми розпочнемо збір під­писів за припинення їх повно­важень. А найбільшим покаран­ням для них буде довічна народ­на зневага», - сказав нардеп.

Тепер користувачі соцмереж закликають Купчака згадати свої слова, а також бути чоловіком і скласти з себе повноваження народного депутата.

Леся, 07.06.2013 09:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини