Заява Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» із приводу відключення води за адресою Північний бульвар, 5б

У зв’язку із поширенням у місцевому інтернет-просторі чергової серії відверто неправдивої інформації, спрямованої на дискредитацію ВО «Свобода» та її представників, Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода» вважає за доцільне повідомити громадськість, що твердження, опубліковані у шанованих нами інтернет-виданнях pravda.if.ua, paraleli.if.ua, versii.if.ua щодо причетності ВО «Свобода» до призупинення Івано-Франківським водоканалом водопостачання у будинку за поштовою адресою Північний бульвар, 5б є абсолютно безпідставними та не відповідають дійсності.

Не є достовірною, зокрема, інформація про теперішнє функціонування за вказаною адресою обласної організації ВО «Свобода» та громадської приймальні Олександра Сича.

Постійна громадська приймальня народного депутата України Олександра Сича знаходиться за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, каб. 109. За вказаною адресою вона функціонує із 20 травня 2013 року й саме у ній 28 травня народний депутат проводив прийом громадян з особистих питань. Характерно, що про відкриття в адмінбудинку виконавчого комітету міської ради постійної громадської приймальні представники зазначених засобів масової інформації не могли не знати, оскільки про це належним чином було повідомлено через пресу і телебачення.

Не знаходиться надалі за вказаною у інтернет-виданнях адресою й офіс обласної організації ВО «Свобода». Із 23 травня 2013 року Івано-Франківська обласна організація функціонує за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок 62, третій поверх, каб. 302. Більше того, станом на 10 червня 2013 року (дата, яку зазначає в своєму оголошенні Івано-Франківський водоканал, повідомляючи мешканців будинку про існуючу заборгованість) жодних боргів, зокрема й за водопостачання, за організацією не значилося. В цьому неважко переконатися, навівши відповідні довідки, а, зокрема, й поцікавившись у очільника тамтешнього ОСББ.

Відтак, будь-які звинувачення в тому, що ВО «Свобода» має хоч якесь відношення до анонсованого відключення будинку за адресою Північний бульвар, 5б від водопостачання, починаючи із 17 червня цього року, не мають під собою жодних підстав.

Вочевидь, бажання окремих осіб, що співпрацюють із вказаними інтернет-виданнями, без будь-яких на те підстав скомпрометувати в очах громадськості ВО «Свобода» й у такий спосіб виконати брудне політичне замовлення,  настільки велике, що, всупереч журналістським стандартам, не перевіряючи інформації, вони дискредитують у першу чергу ці видання, а також ті цінності, котрих покликані дотримуватися працівники пера при виконанні високої суспільної місії.

Закликаємо журналістів Прикарпаття спільно формувати об’єктивне інформаційне поле краю та шляхетні правила політичного змагання й не йти на повідку тих невдах і банкротів, яким подібні брудні методи так і не допомогли в попередніх виборчих кампаніях домогтися неправедних цілей.

Будучи конструктивно налаштованими на подальшу взаємну співпрацю із засобами масової інформації краю, Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода» просить надалі утриматися від схожих методів інформаційної політики й закликає політичних опонентів не використовувати мас-медіа для реалізації своїх корпоративних політичних цілей.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Леся, 13.06.2013 19:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини