Вода, яку централізовано подають мешканцям Івано-Франківська, одна з найкращих в Україні

Вода, яку централізовано подають мешканцям Івано-Франківська, одна з найкращих в Україні. Мікробіологічні та санітарно – хімічні показники питної води, відповідають Державним санітарним нормам та правилам. Ми споживаємо воду, яка має сприятливі органолептичні показники та нешкідливий хімічний склад, безпечною в епідемічному  та радіаційному відношенні .

Поясненням цього є те, що джерелами водопостачання є гірські річки, у верхів’ях яких немає великих міст, відсутня промисловість, гірський ландшафт сприяє насиченню води киснем і доочищенню.

Протягом 2009-2012 років КП «Івано-Франківськводоекотехпром» за кошти Світового банку впроваджено новітнє обладнання для знезараження питної води та нове лабораторне устаткування.
Контроль за якістю води ведеться на всіх етапах очистки та в системі водорозподільних ьмереж міста лабораторією КП "Івано-Франківськводоекотехпром", яка атестована на технічну компетентність і має відповідний сертифікат.

На сьогодні контроль якості питної води щоденно проводиться по 10 показниках, щотижнево - по 14, а щомісячно за 35 показниками, відповідно до I етапу введення ДСанПіНу.
Контроль розвідної мережі в 35 точках.

Нагадаємо представники міжобласної громадської організації "Мелос" переконують мешканців міста, що у них із крану тече мало не отрута і спонукають їх придбати міні-очисні установки в квартири, вартістю майже три тисячі гривень.

Леся, 10.06.2013 10:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини