ЮнiорБанк підбив підсумки навчального року Бізнес-Школи у Івано-Франківській області

Нещодавно в Івано-Франківській філії ПриватБанку закінчила роботу Бізнес-Школа Юнiорбанку, яка була організована для дітей віком від 10 до 17 років. Навчання тривало в період з 1 квітня по 25 травня.

 ТОП-менеджери фiлiї банку та фахiвцi проводили дітям тренiнги на такі теми, як економіка, фінанси, банківська справа, реклама та маркетинг, історія грошей тощо. Діти із великим задоволенням відвідували кожне заняття, адже навчання проводилося у форматі цікавих презентацій, вільного спілкування та закріпленням знань за допомогою вікторин, після занять дітям організовували солодкий фуршетний стіл.  Безумовно, таке навчання стало до вподоби і дітям, і батькам -  батьки не переймалися, чим займаються діти у позашкільний час, а діти - весело та з користю проводили час, здобуваючи нові знання в фінансових питаннях.

 По закінченні навчального циклу ПриватБанк організував своєрідний “випускний” для своїх студентів. Всім дітям вручили дипломи про закінчення Бізнес-Школи та пам’ятні подарунки.

 Варто зазначити, що така ініцатива ПриватБанку підтримується у всіх областях України не перший рік. Наступного навчального року буде проводитися новий набір дітей для навчання у Бізнес-Школі. Планується також залучення до викладання провiдних фінансових експертів області. 

 Освітня програма "Юніорбанк" стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні "ЮніорБанк", працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш 490000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Леся, 04.06.2013 10:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини