Діти з Прикарпаття поїхали в «Артек»

77 прикарпатських дітей пільгових категорій виїхали в Міжнародний дитячий центр «Артек» на тематичну зміну, яка триватиме з 29 травня по 18 червня.

«Це діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, обдаровані діти та діти-інваліди, - зазначив директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Дерев’янко. – Серед них є 19 дітей, які стали переможцями Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе!»

У Криму діти з Івано-Франківщини зможуть не лише оздоровитися, а й стати учасниками різноманітних конкурсів, змагань, спартакіад. Зокрема, програмою тематичної зміни «З Днем народження, Артек!» передбачено проведення Міжнародного дитячого конкурсу-фестивалю «Artek DJ-fest», Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя», Міжнародного форуму педагогічної та учнівської громадськості «Шкільна веселка».

 

Довідково

З початку року в державні заклади цілорічної дії, розташовані у Криму та Одесі, за сприяння Міністерства соціальної політики України було відправлено 252 дітей з Івано-Франківщини.

31 травня 40 дітей пільгових категорій з області вирушать на відпочинок в Український дитячий центр «Молода гвардія»

Леся, 29.05.2013 09:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини