У літній період майбутні педагоги змістовно працюватимуть з дітьми

Проведено навчально-методичний семінар щодо проходження літньої педагогічної практики студентами Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, які направлятимуться до дитячих закладів відпочинку та оздоровлення для здійснення виховної роботи.

«2013 рік офіційно оголошений Главою Держави Роком дитячої творчості в Україні, - зазначив на семінарі директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дерев’янко. - Тому на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» під час перебування в закладах оздоровлення та відпочинку робитиметься акцент на змістовній роботі з дітьми, розвитку їх інтересів та здібностей, формуванні навичок здорового способу життя».

Зокрема, за словами Сергія Дерев’янка, будуть проводитися спортивно-масові заходи, фізкультурно-оздоровча та виховна робота, відбуватимуться різноманітні пізнавальні вікторини з нагоди відзначення Дня Конституції України, Дня Незалежності України, інших історичних, пам’ятних дат. 

Леся, 21.05.2013 09:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини